FOOD DIARY-FRENCH TOAST FEAT GRILLED CHEESE SANDWICH

photos & food: anna wegelin

This sandwich is so next level, oh my! It's quite simple in the making but the result is amazingly delicious. First I prepared my rosemary bread like a french toast. For the extra fresh taste I added some cucumber stripes and a greek yogurt/aioli/avocado cream. Make sure to use a high quality piece of cheese for the grilled part. In the end, I put the sandwich for a few minutes in the oven, that's it-HAPPY COOKING!

4 comments:

CandyandMilk said...

Woah, sieht das lecker aus!!

Svenja said...

Das sieht köstlich aus! Welchen Käse hast du benutzt?

lachsbroetchen said...

hey ich habe ein käse namens Fontina benutzt, derbe lecker!
http://de.wikipedia.org/wiki/Fontina

Johanna said...

Soeben habe ich deinen Blog entdeckt und bin restlos begeistert. Köstliche Bilder, wunderbare Ideen, richtig schön zum anschauen.
Eine Mischung aus allem. Toll!